Main Page Sitemap

Haar kort knippen ja of nee


haar kort knippen ja of nee

Kleur maakt ook een hoop uit.
En ik zou het cadeaubon reis maken me niet aan moeten trekken natuurlijk, maar ik vind het ronduit pijnlijk als iemand je gewoon recht in je gezicht zegt dat je haar mislukt.
Komt wellicht omdat ik er zelf ook niet echt blij mee ben (maar met mijn lange haar was ik helemaal niet blij) Ik zou er denk ik toch wat van zeggen tegen mensen met zo'n (in mijn ogen) groffe mening.
Echt niemand lijkt het leuk te vinden (ik denk dan zeg dan niks).Denk er goed over na of een korte coupe bij jouw gezichtsvorm past.En je hebt kort a la stekels of milimeter of net boven je oren.Flesjewijn dinsdag 09:42 Alle reacties Link kopieren" Ligt eraan of het je staat en welk model.Met lang haar kan je nog eens denken borstel er door staart klaar amarna dinsdag 09:49 Alle reacties Link kopieren" Daar gán we weer.Maar je bent eingelijk te bang dat je er spijt van gaat krijgen.Maar lang wordt het nooit meer.Experimenteer misschien ook met verschillende stylingsmanieren, met kort kan je vaak ook vele kanten.Lionlily dinsdag 09:50 Alle reacties Link kopieren" Lizziewizzie schreef op @ 09:44.DeKenau dinsdag 09:42, alle reacties Link kopieren" Ik vind kort haar meestal ook lelijk.
Heb nu een fijne kapper gevonden ( een man spreekt niet zoveel nederlands, en kan het ontzettend goed toch nog erg vrouwelijk ( vind ik zelf ) knippen.
En van die biologische zonder SLS.Het zou prachtig zijn een lange grijze coupe, maar gewoon meestal niet haalbaar.Ik zou denk ik zelf zeggen: ik wil graag een weelderige bos met haar, maar dat zit er helaas door allergieen niet in en ik probeer er tenminste wat van te maken.Heb je een voorbeeld plaatje (of foto)?Maar hoeveel vrouwen zie je met zulk haar op een druilerige dinsdag?Kam of borstel, het is niet voor niets dat een kapper altijd een kam pakt.

Dat maakt je haar ook stug, maar het voordeel hiervan is dat je het er met water uitwast en geen laag-op-laageffect creëert.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap