Main Page Sitemap

Korting attractiepark duinrell


Geniet dan in de roeibootjes.
Je voordeel kan oplopen tot maar liefst 6 euro per entreebewijs.
Naast deze spectaculaire glijbanen kun je het ook wat rustiger aandoen in het Golfslagbad.Reis dan naar de Van Oldenbarneveltweg met bus.Of bijvoorbeeld in de monorail. .Aan deze kortingsactie zitten echter wel een aantal voorwaarden vast.Dit pretpark heeft bovendien het zwemparadijs met de meeste glijbanen van Nederland!Durf jij het aan?
Indien je van plan bent een duik te nemen, kost dit 5,- tot 7,- extra kapsels heren kort (afhankelijk van de tijd die je in het Tikibad door wil brengen).
Er zijn veel binnen- en buitenattracties waar het hele gezin kan genieten.Stap dan op het station over op bus 444 of bus 44 naar Park Duinrell.In de Monorail fiets je vrolijke rondjes boven alle sprookjes van Wonderland.Maak een ritje in de welbekende Kikkerachtbaan of ga als een echte waaghals over de kop in achtbaan, falcon.Ook is er sinds juli 2017 een gloednieuw overdekt waterpark Kids Playa speciaal gericht op kinderen tot en met 12 jaar.Via onderstaande kortingscodes bijenkorf link thermen la mer met korting kan je namelijk een specifieke dag uitkiezen voor je Duinrell bezoek.Klik hier voor meer informatie.

Normaal kost dit 32,50.p.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap