Main Page Sitemap

Pannenkoekenboot rotterdam korting

Euromast 75 Minutenvaart, combineer de 75 Minutenvaart gemakkelijk en extra voordelig met een kort kapsel krul 2018 bezoek aan code promo marionnaud 2018 de Euromast.
De vouchers worden ook nog per e-mail toegestuurd.
Deze actie is verlopen, deze actie is verlopen Bekijk de acties die nu geldig zijn.
Zo sluit je efteling cadeaukaart waarde een pleziere dag spelen af met een rondvaart op de Maas en zo veel pannenkoeken als je wilt!De Pannenkoekenboot ligt aan de voet van de Euromast.Meer informatie, volwassenen: 41,15.Ook leuk: combineer je boottocht met een bezoekje aan de Euromast.Miniworld 75 Minutenvaart, combineer de 75 Minutenvaart gemakkelijk en met extra voordeel met een bezoek aan Miniworld Rotterdam.Havenstad Rotterdam met haar indrukwekkende skyline trekt aan je voorbij terwijl je geniet van lekker eten en het mooie uitzicht.Duur van de actie, deze actie is geldig van t/m 28 februari 2019.
Kinderen mogen hun eigen pannenkoek samenstellen en versieren met kaas, ham, fruit, jam en chocolaatjes.
Je bepaalt zelf op welk tijdstip, voor of na de vaart, je naar de Euromast gaat!Na het bestellen kun je de vouchers direct downloaden en verzilveren.Kinderen kunnen ook hun verjaardag op de Pannenkoekenboot vieren. 13,50 12,15, na het boeken moet je een datum en tijd reserveren via /dagjeweg/.Als toetje heb je een uitgebreid ijsbuffet.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap