Main Page Sitemap

Studentenpas korting trein


studentenpas korting trein

Bekijk origineel, tochjo, antwoord, reacties: 6839, de beauty bay uk voucher codes persoon die met u meereist, moet met een eigen OV-chipkaart reizen.
Musea, een klassieker: de korting ram mount promo code 2018 voor het museumbezoek.
Samen met je vrienden je nieuwe studentenstad verkennen?
De antwoorden van Tochjo, De luchtmacht en Thom zijn volledig en helemaal correct.Kringloopwinkels zijn sowieso al een budgetvriendelijke, en originele, optie, maar die in de Brugse Poort in Gent geeft studenten tien procent korting.Maar wat mij nog niet precies duidelijk is: moet ik nu 10 euro of 20 euro op mijn kaart hebben staan?Facebook is kapot, nu nog meer controle en vooral handhaving.Is er nu net geen handige verbinding naar jouw opleiding?Het saldo op je eigen Studentenreisproduct is daarbij niet relevant.Cinema, natuurlijk, met je studentenkaart koop je goedkopere boeken, eet je voor een prikje in de studentenrestos en geraak je binnen in de fakbars, slang voor cafés van de verschillende faculteiten.
Studenten krijgen korting bij Cine-City, Ski Piste Aspen, Vlaamse Opera, Koninklijke Muntschouwburg en Theatre Royal de la Monnaie - Je krijgt als student tot 50 korting op musea zoals, Volkskunde Museum, Rubenshuis, Schoolmuseum - In een aantal restaurants krijg je 10 korting.
Computers, sommige universiteiten en hogescholen hebben een contract met een computerbedrijf en bieden zo laptops aan voor een prijsje.
Zo ga je te werk: jouw medereiziger kiest vór het inchecken bij de automaat de knop Samenreiskorting.Delen: Twitter, facebook, google).En je vrienden laat je toch zeker ook niet thuis!Neem ze dan eens een dagje voordelig mee: met je studentenreisproduct kun je drie vrienden het hele weekend bol com kortingscode op boeken én doordeweeks.00 uur met 40 korting mee laten reizen in de trein.Er is een speciaal kaarthoudersmenu in het hardrockcafé in Berlijn.Probeer dan ook eens op café, restaurant, in een leuke juwelenwinkel of bij je sportclub te polsen naar een 'studentendeal'. .De goedkope abonnementen op tijdschriften en kranten smijten ze bijna naar je hoofd. .De betalende reiziger op 1, 2 en 3 en niet de profiterende hufter.Korting op een overnachting in een jeugdherberg.Zo kun je bijvoorbeeld 15 op trein- en busreizen en 25 op vliegreizen besparen.De persoon die met u meereist, moet met een eigen OV-chipkaart reizen.
Zo beloven de meeste cinemas goedkopere kaartjes.
Naast kortingen op vervoer krijgen studenten ook kortingen op bezienswaardigheden (musea) en boeken.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap