Main Page Sitemap

Zaanse cadeaubon 2018 aanvragen


De SP ondersteunt elk beleid dat het werk geschikt maakt voor de mensen, in plaats van dat de mensen geschikt gemaakt moeten worden voor het werk.
Mensen confronteren met hun gedrag werkt het beste.
Nodeloze en tegenstrijdige regelgeving moet verdwijnen, maar dit moet zorgvuldig gebeuren en niet via experimenten.
Velen, vooral onze zwakkeren, hebben hier niet de mogelijkheid toe.De SP wil deze belangrijke voorzieningen in de wijk weer in ere herstellen omdat we van mening zijn dat goede voorzieningen op het gebied van welzijn en cultuur besparingen kunnen opleveren op het gebied van veiligheid, vandalisme, vernielingen en zelfs de zorg.Dat is niet bepaald democratisch.De afbraak van deze voorzieningen staat haaks op de wens om mensen meer bij elkaar en de wijk te betrekken.De SP ziet mensen liever aan het werk dan met een uitkering. .Bedrijven moeten zich inschrijven op gemeenteopdrachten en bij de keus met welk bedrijf men in zee gaat is de laagste prijs meestal de doorslagevende factor. Leer-werktrajecten en werkervaringsplekken moeten leiden tot volwaardig werk en een stabiel inkomen.Zij spelen een belangrijke rol in de wijk op het gebied van welzijn en cultuur.Wat gaan we doen.
We proberen te voorkomen dat mensen in uitzichtloze schuldensituaties belanden, en als dat toch gebeurt, helpen we ze bij het saneren van die schulden.
We juichen het toe als er een HBO in de Zaanstreek komt.
Met participatie bedoelen de huidige bestuurders bezuinigen.Maar ook voor woningen die van huur naar koop worden ongezet, promo code airbnb november 2018 geldt de 40-60 regeling.De SP wil dit mechanisme doorbreken en alles in het werk stellen om het aantal kinderen dat in armoede opgroeit te verminderen.De SP ziet ook liever meer wijkagenten op straat.De SP is tegen de verkoop van sociale huurwoningen.
[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap